Godišnja izložba udruge

Tradicionalna godišnja izložba radova članova udruge održati će se od 30. listopada 2024. (srijeda) do 30. studenog 2024. (subota). Za izradu kataloga potrebno je dojaviti predsjedniku Radmanoviću do 18. listopada (petak) podatke o radovima koji će se izlagati:

Ime i prezime, naziv slike ili skulpture, tehniku izrade i dimenziju (prva  brojka je okomitost slike). Dakle, NE TREBA dostaviti fotografiju slike ili skulpture! Slike će se dostaviti na dan otvorenja izložbe u Domu INA Rafinerije nafte Sisak, a o detaljima će se još informirati. Planirano je službeno otvorenje izložbe. Izlagati mogu samo članovi koji će donirati jedan rad za udrugu “Adela”, za koju prigodu smo i imali posljednju koloniju. Te donirane radove treba dostaviti osobno predsjedniku do 18. listopada (petak).

Naknadni dodatak:

Samo jedan dodatak (korekcija) informacije o godišnjoj izložbi udruge i donaciji za udrugu “Adela”. Sada je dogovoreno da neće biti limitirani za izlaganje na izložbi oni koji eventualno nemaju ili ne doniraju rad za udrugu “Adela”. Dakle, svi aktivni članovi će sudjelovati na izložbi ako imaju pripremljene radove. Zato neka i pošalju podatke (o kojima sam pisao) predsjedniku do navedenog datuma. Ispričavamo se na nespretno sročenoj izjavi. Doniranje rada svakog pojedinca je njihova slobodna volja, ali neće se uzeti za zlo ako nisu u mogućnosti donirati. Bilo bi poželjno, da tko može ili ima završen rad i želi donirati, da to i učini. Radovi koji se doniraju, ponavljam, neće biti izloženi na izložbi, nego se ranije (do 18. listopada) trebaju dostaviti predsjedniku. Ispričavam se na naknadnoj doradi informacije.

Odgovori